English French Dutch Russian Italian Portuguese Spanish German

Productoverzicht

Onze andere scripts

Script voor vakantieverblijven site

Technologie: ASP.NET 2.0
Database: MSSQL 2005
Versie: 1.2
Licentie: GNU GPL
Prijs: €57.58


ICHolidayLettings is een script voor een vakantieverblijvensite. Gebruikers kunnen vakantiverblijven over de wereld zoeken, de beschikbaarheid zien en de eigenaren contacteren. Eigenaars moeten zich inschrijven om te kunnen adverteren. Ze kunnen vervolgens de beschikbaarheid aanduiden, foto's uploaden en boekingen ontvangen.

Eigendom zoekpagina - Site-gebruikers kunnen eigendommen opzoeken volgens locatie, eigendom type en vakantieperiode. Klikken op de 'Geavanceerd zoeken' link laat toe op basis van uitgebreide critiria te zoeken.
Resultaten pagina - Alle eigendommen die overeenstemmen met de zoekcriteria zullen verschijnen met de naam en een korte omschrijving van het eigendom, met de optie alle details van het eigendom te bekijken.
Eigendom details pagina - Alle details van het eigendom worden weergegeven evenals een kalender waar gebruikers de beschikbaarheid kunnen nakijken.
Eigenaar contacteren pagina - De gebruiker kan zijn naam, e-mail en telefoonnummer achterlaten om met de eigenaar in contact te komen.
Reservatie pagina - Site gebruiker kan een e-mail sturen aan de eigenaar met alle details waaronder de vakantiedata en belangrijke details.
Aanbiedingen pagina - Site gebruiker kan een lijst van de goedkope verblijven zien.

Eigenaarspaneel
Eigenaars login pagina - Eigenaars kunnen in de eigenaars configuratiescherm inloggen en hun account beheren.
Eigenaars homepagina - Eigenaars kunnen al hun eigendommen zien, deze updaten en een beschikbaarheidskalender veranderen.
Eigenaarsaccount pagina - Eigenaars kunnen hun persoonlijke informatie zien en verandren in hun account.
Pagina voor het toevoegen van een eigendom - Eigenaars kunnen eigendommen toevoegen met behulp van de 2-stappen pagina's.
Pagina met huurkalender - Eigenaars kunnen aanduiden op welke data hun eigendommen vrij of geboekt zijn. De kalender wordt gezien door de site-gebruiker die een verblijfplaats zoekt.

Administratiepaneel
Administratiepaneel login pagina - Administrator kan inloggen en de site beheren.
Administratiemenu - Beheerder kan navigeren tussen de pagina's om ze te beheren.
Eigendommen zoekpagina - Beheerder kan eigendommen opzoeken volgens type en locatie. Voor elk eigendom kan de beheerder de details en de eigenaars details zien.
Eigendom statuslijst - De beheerder kan een lijst van eigendom statustypes beheren.
Eigendom typelijst - De beheerder kan een lijst van eigendomtypes beheren. De lijst kan achteraf worden geraadpleegd door eigenaars en gebruikers.
Eigendom goedkeuring pagina - De beheerder kan een lijst van de eigendommen die nog niet werden goedgekeurd zien en beslissen ze goed of af te keuren.
Groepenpagina editeren - Beheerder kan een lijst van groepen eigenschappen beheren en de eigenaars beslissen dewelke bij hun eigendom passen.
Groepenparameters pagina - De beheerder kan de lijst van parameters beheren voor elke groep in alle talen.
Nieuwsinhoud pagina - De beheerder kan de inhoud van de sites newsletter en van de nieuwspagina editeren en updaten.
Gebruikerslijst pagina - De beheerder kan een lijst van alle gebruikers zien naargelang het type gebruiker : eigenaar of klant
Gebruiker goedkeuring pagina - De beheerder kan een lijst van de eigenaars en gebruikers zien die zich hebben ingeschreven op de site en beslissen ze goed of af te keuren.
Pagina voor goedkeuring van reservaties - De beheerder kan een lijst van de reservaties zien en beslissen ze goed te keuren of uit te wissen.
Beheer van lokaliteiten - De beheerder kan een lijst van alle lokaliteiten beheren : regio's en steden.
Talen - De beheerder kan de lijst van mogelijke talen zien en beslissen welke te activeren en welke niet.
Titels pagina - De beheerder kan de text definiëren voor elk woord in elke taal.
Inhoud homepagina- De beheerder kan de text definiëren voor alle titels van de homepagina evenals de text in de kaders, de foto's en de url's.
Bestemmingengids - De beheerder kan gidspagina's creëren voor alle lokaliteiten volgens de lokaliteitentemplates die zich in de site's gidsenfolder bevinden. De beheerder kan beslissen welke eigendommen een link naar de gids hebben op de home pagina.
Inhoudspagina - De beheerder kan de inhoud van een gekozen pagina bewerken.

Belangrijkste Kenmerken:

  • gebruikers kunnen eigendommen opzoeken en eigenaren contacteren
  • Beschikbaarheidsagenda voor elke eigendom te huur.
  • Eigenaren kunnen zich inschrijven en adverteren voor hun eigendommen, afbeeldingen uploaden .. .
  • Administratiepaneel