English French Dutch Russian Italian Portuguese Spanish German

Succesverhalen

ICloudCenter

ICloudCenter is een internationale premier specialist IT oplossingen en diensten companie, die fundamentele technische bekwaamheid met globale business perspectief combineert. De companie biedt diensten aan zoals product ontwikkeling, migratie, porting, re-engineering and e-commerce oplossingen.

ICloudCenter's centrum van spitstechnologie is volledig uitgerust met de meest moderne technologische middelen.

De multi-bevoegdheden companie - een grote mix van techno-savvy professionelen en business-savvy managers – is geadapteerd om op internationaal vlak te werken. ICloudCenter heeft haar waarde bewezen met het leveren van diensten die kunnen concurreren met de beste wereldwijd geleverde diensten.

De companie's business filosofie is gebaseerd op een verstandige combinatie van een uitzonderlijke klantendienst en een constante innovatie in het gebruik van de meest geperfectionneerde technologies. Dit voordelen-repertoire leidt tot het bieden van meer betrouwbaarheid en doeltreffendheid voor de klanten van ICloudCenter.

Door hogekwaliteitsoplossingen te ontwikkelen equipeert ICloudCenter haar klanten vandaag met de nodige voordelen voor de toekomst.

Voor een snellere ontwikkeling van hogekwaliteit software tegen een concurrentiele prijs, opteer voor ICloudCenter. ICloudCenter is aanwezig gedurende het volledige project om het success te garanderen en om diensten aan te bieden gaande van een volledige externalisering tot een collaboratie met uw team om de productiviteit van de software ontwikkeling te stimuleren door middel van coaching, mentoring, training, help-desk en veel meer.

Grote publieke companies zowel als kleinere bedrijven vertrouwen de ontwikkeling van de essentiele software producten die door hun klanten gebruikt worden aan ICloudCenter. ICloudCenter is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software die optimale resultaten oplevert, en tegelijkertijd betrouwbaar, makkelijk te gebruiken, makkelijk te onderhouden en makkelijk te doen evolueren is.

Met haar iteratieve "evoluerende mijlpaal" werkwijze, kan ICloudCenter u helpen de ontwikkelingsduur verminderen en betere producten opleveren. Zelfs als uw projecten weinig of geen specificaties (of specificaties die kunnen wijzigen) hebben, kan ICloudCenter’s werkwijze u tot de beste oplossing brengen. De specialisten van ICloudCenter hebben een diepe ervaring van de ontwikkeling van spits-software die de Microsoft technologies gebruikt. De actuele focus van ICloudCenter is op de ontwikkeling van Webprogramma's voor de Microsoft technologies die ASP en SQL server gebruiken, en de Java technologies die JSP, SQL server / Oracle / MySQL gebruiken.

 

Wat is ICloudCenter? ( Lees over het bedrijf )

Outsourcing is de uitbesteding van web en software ontwikkeling tot een organisatie buiten uw eigen bedrijf. Probeer het vandaag nog! Wilt u uw volgende project uit te besteden? Bookmark onze homepage om ervoor te zorgen dat u niet vergeten onze website de volgende keer je nodig hebt om een ​​IT-project te ontwikkelen voor uzelf of uw bedrijf. Het is makkelijk, leuk en zeer betaalbaar om uw project uit te besteden bij ons. ICloudCenter helpt webmasters, webdesigners, programmeurs, software-ontwikkelaars en ondernemers om het ontwikkelen van hun projecten.

Uitbesteden van projecten en bespaart een hoop geld. Getting betaalbare werken, programmeren en webdesign op maat gedaan voor uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ontwikkeling van het Web hoeft niet duur te zijn. Outsourcing zal snijden uw uitgaven met meer dan 50%. Als u nooit geprobeerd om te werken contract naar een ander deel van de wereld heb je je kans vandaag. We hebben veel tevreden klanten over de hele wereld.

Products RSS Portfolio RSS