English French Dutch Russian Italian Portuguese Spanish German

ICloudCenter - Partners


Outsourcing & Vennootschap Programma

Indien uw companie te maken heeft met IT of een aanliggende sector, krijgt u waarschijnlijk van tijd tot tijd aanvragen van uw klanten voor software diensten otwikkeling. Een van de voornaamste redenen om aan outsourcing te denken is wanneer een bepaald project buiten uw companie’s bekwaamheid ligt. Het investeren van vele uren en een ruim budget in onbekende instrumenten en technologies verlaagt uw team’s doeltreffendheid in het produceren van de producten of diensten. Tergelijkertijd is ICloudCenter bereidt die opdrachten op te nemen, zonder rekening te houden met hun omvang of budget.

Check onze resellers programma

Voordelen

 • Breidt uw dienstoffers uit, stap een niewe markt in en bezorg uw klanten meer tevredenstelling.
  Outsourcing verhoogt uw concurrentiële voordelen, de doeltreffendheid van uw productie, en aldus uw winstcijfer.
 • Uw uitgaven blijven onder controle dankzij het feit dat u geen extra arbeidskracht dient aan te werven.
De project inplanting is volledig helder en voorspelbaar dankzij een duidelijk, precies gedocumenteerd en volledig gecontrolleerd software ontwikkelingsproces.

Waarom ICloudCenter?

 • Klanten-georiënteerde companie
  Wij begrijpen al uw behoeften en vervullen deze op de beste manier.
 • Een stabiele, betrouwbare en vakkundige team
  Wij werken al sins 2001 in deze sector. Onze team is samengesteld uit mensen met 3-15 jaar ervaring in het ontwikkelen van real software projecten.
 • Behoorlijke kost
  Wij bieden onze diensten aan voor zeer redelijke prijzen, die veel lager zijn dan die van de Noordamerikaanse of Europese companies.
 • Technisch geperfectionneerd
  Wij hebben vele bekwame human resources. We kennen de technologie en zullen het doen werken voor u.
 • Geen gebrekkige communicatie
  Vloeiende communicatie – dit is wat onze klanten en partners appreciëren. De reactietijd is miniem. U zult genieten van de snelheid en de kwaliteit van ons werk. Daarenboven proberen wij uw wensen te voorspellen en te vervullen.
 • Kwaliteit
  Wij kennen de technologie en weten hoe software te ontwikkelen.We gebruiken de beste wereldwijde technologische middelen voor software ontwikkeling. De kwaliteit is voorspelbaar en betrouwbaar.
 • A tot Z internet oplossingen
  Indien u beroep doet op onze diensten zult u geen bijkomende IT-oplossingen bezorger nodig hebben – wij bieden full-cycle software ontwikkeling aan.  
 • Meer..
  Iedere klant haalt zijn eigen profijt uit de samenwerking met ICloudCenter. Kies voor ons en vermeerder uw voordelen ten opzichte van uw concurrenten.
 

 

Wat is ICloudCenter? ( Lees over het bedrijf )

Outsourcing is de uitbesteding van web en software ontwikkeling tot een organisatie buiten uw eigen bedrijf. Probeer het vandaag nog! Wilt u uw volgende project uit te besteden? Bookmark onze homepage om ervoor te zorgen dat u niet vergeten onze website de volgende keer je nodig hebt om een ​​IT-project te ontwikkelen voor uzelf of uw bedrijf. Het is makkelijk, leuk en zeer betaalbaar om uw project uit te besteden bij ons. ICloudCenter helpt webmasters, webdesigners, programmeurs, software-ontwikkelaars en ondernemers om het ontwikkelen van hun projecten.

Uitbesteden van projecten en bespaart een hoop geld. Getting betaalbare werken, programmeren en webdesign op maat gedaan voor uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ontwikkeling van het Web hoeft niet duur te zijn. Outsourcing zal snijden uw uitgaven met meer dan 50%. Als u nooit geprobeerd om te werken contract naar een ander deel van de wereld heb je je kans vandaag. We hebben veel tevreden klanten over de hele wereld.