English French Dutch Russian Italian Portuguese Spanish German

ICloudCenter - Over ICloudCenter


ICloudCenter is een globale software en multimedia oplossingen provider die een brede keuze van rendabele en betrouwbare simpele tot complexe IT-oplossingen aanbiedt in verschillende technologies en domeinen.

Wij kunnen u de instrumenten en oplossingen bezorgen die u zullen helpen uw connectiviteit  verhogen, uw informatie op afstand beheren, de communicatie en coordinatie verbeteren en uw programma's en systemen efficiënt gebruiken met de verschillende operating platforms, terwijl aandacht wordt besteedt aan de veiligheid en vertrouwelijkheid van de data.

Onze team is ervaren met het benutten van artistieke bekwaamheid, vindingrijkheid en technische expertise voor het verbeelden en incorporeren van kleuren en graphics in de ontwikkeling van oplossingen die concorderen met uw specifieke behoeften. Behalve de techische en creatieve bekwaamheid, streven onze professionelen ook naar managerial expertise en business scherpzinnigheid om een actieve interactie met u te behouden.

Hoewel onze oplossingen geen fysische stut vereisen, is onze behulpzame werkkracht bereid de afstand af te leggen en u te komen bijstaan indien nodig.


Methodes

Onze software procedures, verfijnd over de laatste 4 jaar, en de  ervaring verwerft dankzij onze buitenlandse klanten, hebben ons in staat gesteld om erg efficiënte procedures te ontwikkelen voor het handelen van alle aspecten van offshore software ontwikkeling. Wij benutten communicatie technologie op eem maxmale wijze om vlotte bewerkingen en efficiënte coordinatie met onze klanten te verzekeren.


Werkkracht

ICloudCenter bestaat uit een zeer bevoegd team van programma-specialisten, software ingenieurs, en klanten-gerichte professionelen, die betrouwbare en makkelijk te gebruiken oplossingen aanbieden. Onze jonge en enthousiate team, die samenwerkt met geëxperimenteerde projecten managers, is vol  met vuur om wat afgesproken werd en nog meer op te leveren.

Onze team is een samenwerkende eenheid, wat ons in staat brengt om de bekwaamheid en expertise van elkaar te gebruiken om uw eisen te analyseren en te interpreteren en u een unieke oplossing aan te bieden. Hoewel we gespecialiseerd zijn in verscheidene domeinen, is onze team ook bewapend om dieper en meer specifiek onderzoek te ondernemen om u verschillende opties te kunnen aanbieden.

 • De Middelen waarover wij beschikken

  Onze team bestaat uit een groep van bekwame professionelen die gespecialiseerd zijn in verscheidene domeinen zoals Wetenschap, Technologie, Fijne Kunst en Business Administration. Alle leden van onze team bezitten een academisch niveau.

 • Fundamentele Deskundigheid
 • Combinatie van artistieke bevoegdheden en technische expertise
 • Sterke project management bevoegdheden
 • Doelmatige Bevoegdheden:

  - Ontwikkeling van cross-platform programma's
  - Ontwikkeling van multi-media producten
  - Webprogramma's
  - Grondige kennis van diverse domeinen

 

Wat is ICloudCenter? ( Lees over het bedrijf )

Outsourcing is de uitbesteding van web en software ontwikkeling tot een organisatie buiten uw eigen bedrijf. Probeer het vandaag nog! Wilt u uw volgende project uit te besteden? Bookmark onze homepage om ervoor te zorgen dat u niet vergeten onze website de volgende keer je nodig hebt om een ​​IT-project te ontwikkelen voor uzelf of uw bedrijf. Het is makkelijk, leuk en zeer betaalbaar om uw project uit te besteden bij ons. ICloudCenter helpt webmasters, webdesigners, programmeurs, software-ontwikkelaars en ondernemers om het ontwikkelen van hun projecten.

Uitbesteden van projecten en bespaart een hoop geld. Getting betaalbare werken, programmeren en webdesign op maat gedaan voor uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ontwikkeling van het Web hoeft niet duur te zijn. Outsourcing zal snijden uw uitgaven met meer dan 50%. Als u nooit geprobeerd om te werken contract naar een ander deel van de wereld heb je je kans vandaag. We hebben veel tevreden klanten over de hele wereld.